Endodontologie

Ontdek de verlichting en behoud je glimlach met een professionele wortelkanaalbehandeling bij Dentamore. Onze ervaren tandartsen zorgen voor pijnloze zorg om je tand te redden en je mondgezondheid te herstellen.

Patiënt worden

Endodontologie

Een wortelkanaalbehandeling wordt uitgevoerd om een geïnfecteerde of ontstoken pulpa (het zachte weefsel in het binnenste van de tand) te behandelen en de tand te redden van verdere schade of verlies. De pulpa kan worden aangetast door diepe tandbederf, een tandbreuk, herhaalde tandheelkundige procedures op dezelfde tand, of een tandtrauma. Als de pulpa ontstoken raakt of geïnfecteerd is, kan dit leiden tot hevige pijn, zwelling en een abces.

Tijdens een wortelkanaalbehandeling verwijdert de tandarts het geïnfecteerde of ontstoken weefsel uit de tand, reinigt en desinfecteert de wortelkanalen, en vult ze vervolgens met een speciaal materiaal om de tand te versterken en te beschermen tegen verdere infectie. Door een wortelkanaalbehandeling uit te voeren, kan de tand worden behouden en kan pijn en ongemak worden verlicht, waardoor de patiënt zijn glimlach en mondgezondheid behoudt.

Ontdek de kracht van endodontische zorg bij Dentamore, waar we uw glimlach beschermen van binnenuit. Vertrouw op onze expertise en toewijding voor een gezonde en stralende glimlach. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons uw glimlach gezond houden met professionele endodontische zorg bij Dentamore.

Patiënt worden