Tand of kies laten trekken (extractie)

Als het nodig is om een tand te trekken, zorgt Dentamore voor een comfortabele en zorgvuldige procedure. Laat ons je helpen met een pijnloze procedure en een gezonde start voor je mondgezondheid. 
Patiënt worden

Tand of kies laten trekken (extractie)

Bij Dentamore begrijpen we dat de beslissing om een tand of kies te laten trekken een belangrijke en spannende stap is. Onze ervaren tandartsen zullen altijd eerst zorgvuldig alle mogelijke opties met je bespreken voordat er tot extractie wordt overgegaan. Soms is het trekken van een tand of kies de beste oplossing, bijvoorbeeld als er sprake is van ernstige tandbederf of een infectie. In dat geval zullen we de procedure zo comfortabel mogelijk voor je maken, met de nodige verdoving en zorgvuldige aandacht voor een snel herstel.

Wij hechten veel belang aan het zorgvuldig voorbereiden van elke tandheelkundige procedure. Voordat we overgaan tot het trekken van een tand of kies, kan het zijn dat we een röntgenfoto maken om een nauwkeurig beeld te krijgen van de situatie in je mond. Deze foto's helpen onze tandartsen om eventuele problemen, zoals verborgen tandwortels of andere complicaties, te identificeren voordat de ingreep plaatsvindt. Op deze manier kunnen we een doeltreffende en gepersonaliseerde behandelingsplan opstellen om ervoor te zorgen dat de procedure zo soepel en succesvol mogelijk verloopt. Bij Dentamore streven we ernaar om elke stap in het proces met zorg en precisie uit te voeren, zodat je met vertrouwen en gemoedsrust onze praktijk verlaat.

Ons toegewijde team staat altijd klaar om naar je te luisteren, vragen te beantwoorden en samen met jou de beste behandelingskeuze te maken. Wij streven ernaar om elke beslissing omtrent tandheelkundige zorg met zorg en begrip te benaderen, zodat je met vertrouwen bij ons in behandeling ben.

Bij Dentamore zorgen wij ervoor dat je met een glimlach en zonder zorgen weer naar huis gaat!

Patiënt worden