Gebitsreiniging

Bij Dentamore gebruiken we de nieuwste technologieën voor onze gebitsreinigingen. Onze professionele reinigingen worden uitgevoerd met de Airflow Prophylaxis Master van EMS, een geavanceerd apparaat dat zorgt voor een grondige en effectieve reiniging van uw gebit. 

Patiënt worden

Gebitsreiniging door de mondhygiënist

Bij Dentamore geloven we in het belang van een goede gebitsreiniging en streven we ernaar om elke patiënt met liefdevolle zorg te behandelen, ook wanneer het gaat om routineuze procedures zoals gebitsreinigingen.

Onze ervaren tandartsen en mondhygiënisten begrijpen dat regelmatige gebitsreiniging essentieel is voor een gezonde mond en stralende glimlach. Bij Dentamore nemen we de tijd om elke patiënt te voorzien van een zorgvuldige en grondige reiniging, afgestemd op hun specifieke behoeften.

Tijdens een gebitsreinigingssessie bij Dentamore kunt u rekenen op professionele zorg en aandacht voor detail. Onze toegewijde teamleden zullen uw gebit reinigen, tandplak en tandsteen verwijderen en uw tanden polijsten voor een fris en stralend resultaat.

We streven ernaar om elke patiënt comfortabel en op zijn gemak te laten voelen tijdens de gebitsreinigingsprocedure. Bij Dentamore wordt gebitsreiniging niet alleen gezien als een routineuze handeling, maar als een kans om liefdevolle zorg te bieden aan elk aspect van uw mondgezondheid.

Patiënt worden