Kindertandheelkunde

Bij Dentamore behandelen we kinderen met liefde en zorg, omdat we weten dat een bezoek aan de tandarts soms best spannend kan zijn. Bij Dentamore staat liefdevolle zorg voorop, omdat we geloven dat een positieve ervaring bij de tandarts een leven lang goede mondgezondheid kan bevorderen.
Patiënt worden

Kindertandheelkunde

Bij Dentamore snappen we dat de tandarts voor kinderen soms een beetje spannend kan zijn. Daarom vinden we het super belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd naar de tandarts en mondhygiënist gaan. Op die manier worden ze vertrouwd met alle gekke gereedschappen en lieve tandartsen, en zo voorkomen we dat tandartsbezoeken eng worden. 

Het is erg belangrijk om het melkgebit en het wisselgebit van kinderen goed te monitoren. Het melkgebit legt de basis voor een gezond blijvend gebit, dus is het essentieel om eventuele problemen vroegtijdig te signaleren en aan te pakken. Het wisselgebit, waarin melktanden plaatsmaken voor blijvende tanden, is een cruciale fase in de ontwikkeling van het gebit. Door regelmatige controles en aandacht voor de juiste mondverzorging kunnen we samen werken aan een gezonde glimlach voor de toekomst. Ons toegewijde team staat klaar om uw kinderen te begeleiden en te ondersteunen tijdens deze belangrijke overgangsperiode. Bij Dentamore zorgen we ervoor dat elk glimlachverhaal begint met een gezond melkgebit en een soepele overgang naar het blijvende gebit.

Wist u dat voor kinderen tot 18 jaar bijna alle behandelingen 100% vergoed wordt door de verzekering? Dus waar wacht je nog op? Kom bij ons langs voor een stralende glimlach en een hoop plezier bij Dentamore.

Patiënt worden