Parodontologie

Dentamore staat voor liefdevolle zorg en expertise in parodontologie. Maak vandaag nog een afspraak voor professionele parodontologische zorg bij Dentamore en geniet van een stralende lach voor het leven!

Patiënt worden

Parodontologie

Parodontologie is het gebied van de tandheelkunde dat zich richt op de preventie, diagnose en behandeling van tandvleesaandoeningen en aandoeningen van het steunweefsel rondom de tanden, zoals het kaakbot en het tandvlees. Bij Dentamore begrijpen we het belang van een gezond parodontium voor een stralende glimlach en een goede algemene gezondheid.

Onze ervaren mondhygiënisten bij Dentamore zijn gespecialiseerd in het behandelen van tandvleesaandoeningen, zoals gingivitis en parodontitis. Tijdens een parodontale behandeling voeren we een grondige evaluatie uit van uw parodontale gezondheid, reinigen we uw tandvlees en worteloppervlakken en stellen we een behandelplan op om de gezondheid van uw tandvlees te herstellen.

Bij DentAmore streven we ernaar om elke patiënt met zorg en aandacht te behandelen tijdens een parodontale behandeling. We geloven in een holistische benadering van parodontologie, waarbij we niet alleen focussen op het behandelen van de symptomen, maar ook op het aanpakken van de onderliggende oorzaken van tandvleesaandoeningen.

Onze toegewijde mondhygiënisten combineren liefde voor zorg en expertise om ervoor te zorgen dat uw parodontale behandeling bij Dentamore niet alleen effectief is, maar ook comfortabel en geruststellend. Laat ons u helpen uw mondgezondheid te herstellen en te behouden met onze gespecialiseerde parodontale zorg. Maak vandaag nog een afspraak en investeer in de gezondheid van uw tandvlees!


Patiënt worden