Voor het eerst bij ons

Bij uw eerste bezoek plannen we graag met liefde een intake afspraak in voor uw stralende glimlach. Tot ziens bij Dentamore, waar uw mondverzorging met liefde begint!
Patiënt worden

Intake

Maak vandaag nog een afspraak voor je eerste bezoek aan Dentamore! Tijdens deze intake zorgen wij voor een warm welkom en nemen we de tijd om je wensen en eventuele zorgen te bespreken. Samen plannen we een persoonlijk behandeltraject in voor een stralende glimlach. Vertrouw op ons voor een zorgzame en professionele ervaring vanaf het allereerste moment.

Tijdens de intakebehandeling bij de tandarts kunnen röntgenfoto's worden gemaakt, waaronder indien nodig kaakoverzichtsfoto's. Deze beeldvormende technieken helpen de tandarts om een volledig beeld van uw mondgezondheid te krijgen, inclusief de structuur van uw tanden, kaakbot en eventuele verborgen problemen zoals tandbederf of botverlies. De röntgenfoto's stellen de tandarts in staat om een nauwkeurige diagnose te stellen en een effectief behandelplan op te stellen dat aansluit bij uw specifieke behoeften. Dit draagt bij aan een grondige en zorgvuldige aanpak van uw mondgezondheid tijdens de intake.

Patiënt worden

Kosten eerste bezoek tandarts

Bij ons eerste bezoek hanteren wij tarieven die conform zijn aan de richtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Dit zorgt ervoor dat de kosten transparant en eerlijk zijn, gebaseerd op de vastgestelde tarieven voor tandheelkundige zorg. Op deze manier streven we ernaar om u de beste zorg te bieden met duidelijkheid over de kosten. Mochten er vragen zijn over de tarieven, dan staan wij altijd klaar om hierover te verduidelijken.

De prestaties die in rekening gebracht kunnen worden tijdens uw intake consult zijn:

  • C001 Intake consult
  • X10 Maken en beoordelen kleine röntgenfoto
  • X21 Maken en beoordelen kaakoverzichtsfoto (indien nodig)

Na de intakebehandeling ontvangt u van de tandarts een begroting voor eventuele vervolgbehandelingen. Deze begroting geeft een overzicht van de geschatte kosten van de voorgestelde behandelingen, zodat u vooraf duidelijkheid heeft over de te verwachten kosten. Op deze manier kunt u goed geïnformeerd beslissingen nemen over uw mondgezondheid. Mocht u vragen hebben over de begroting of behandelingskosten, aarzel dan niet om deze met ons te bespreken. We staan klaar om u te helpen en zorgen voor een transparante communicatie over de financiële aspecten van uw tandheelkundige zorg.

Legitimeren

Vanaf 1 juni 2009 zijn tandartsen en andere zorgverleners verplicht het Burgerservicenummer (BSN) te gebruiken voor het identificeren van patiënten en het bijhouden van hun gegevens. Dit draagt bij aan efficiëntie en nauwkeurigheid bij het verlenen van zorg. Bij uw eerste bezoek wordt vriendelijk verzocht een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Dit helpt om uw identiteit te verifiëren en uw gegevens correct in ons systeem te noteren. Bedankt voor uw medewerking!

Patiënt worden