Periodieke controle

Bij Dentamore streven we naar een gezonde glimlach voor al onze patiënten. Daarom raden we aan om twee keer per jaar langs te komen voor een periodieke controle. Maak vandaag nog een afspraak voor uw periodieke controle en investeer in de gezondheid van uw glimlach!

Patiënt worden


Periodieke controle

Bij Dentamore hechten we veel waarde aan preventieve zorg en daarom raden we regelmatige periodieke controles aan als essentieel onderdeel van uw mondgezondheidsroutine. Tijdens deze controles zorgen onze ervaren tandartsen ervoor dat uw gebit in optimale conditie blijft en eventuele problemen vroegtijdig worden opgespoord en behandeld.

Tijdens een periodieke controle bij Dentamore voeren we een grondige inspectie van uw gebit uit, controleren we op tandbederf, tandvleesaandoeningen en andere mogelijke problemen. We nemen ook de tijd om eventuele vragen of zorgen die u heeft te bespreken en geven advies over hoe u uw mondgezondheid thuis kunt optimaliseren.

Onze toegewijde tandartsen streven ernaar om elke patiënt met zorg en aandacht te behandelen tijdens de periodieke controle. We geloven dat preventieve zorg de sleutel is tot een gezonde glimlach en daarom moedigen we onze patiënten aan om regelmatig terug te komen voor controles om hun mondgezondheid te behouden.

Bij Dentamore combineren we liefde voor zorg en expertise om ervoor te zorgen dat elke periodieke controle bij ons niet alleen grondig en professioneel is, maar ook geruststellend en comfortabel voor onze patiënten. Maak vandaag nog een afspraak voor uw periodieke controle en investeer in de gezondheid van uw glimlach!


Patiënt worden